• Fernando leading a workshop
    Weekned Workshop
    11th to 12th May 2019
  • Fernando and mabel
    Intensive Technique
    with Mabel & Fernando
Intensive weekend workshop
With Mabel and Fernando
Thank You all the participants

11- 12 May 2019
soon we ill announce next one

Technique for Turns and Pivots for leaders and followers

The aim of this workshop is to to raise your level of dance with a deeper understanding of the technique that make moves possible

• to be more expressive and dynamic
• have a softer embrace yet enhance the communication
• dance with less effort but still full of life
• do complex and simple moves with grace
• explore techniques to impulse ourselves to turn

These are aspects of tango that Mabel and I seek in our own dance.

A progressive programme of 6 workshops (8 hrs in total) over two days. An opportunity to maximise your learning in one weekend rather than 6 weekly classes.

Background information
These weekend workshops have been very popular and valued by those who have attended. They are the essence of what has changed in the way I personally dance. Even if you have been to one before you will still learn new material and further develop your dancing skills.

The Programme
Saturday
13:00 - Hall opens arrival and admin
13:30 - 14:45 (75min) workshop 1
15:00 - 16:15 (75 min ) workshop 2
16:30 - 17:30 - (60 min) Workshop 3
Evening milonga 7:30pm - 12:00 Open to everyone
Sunday
11:30 - 13:00 pm - (90 min) Workshop 4
Lunch break
14:00 - 15:30 - (90 min) Workshops 5
15:45 - 17:15 - (90min) Workshop 6
Goodbye - chill out

Prices:
Intensive weekend - 6 workshops - 8 Hrs tuition, including evening Milonga
Early booking price £115 before 25th of April, (after it os £125)
- No Partner required, book alone or with a friend.

Evening Milonga only: £10
- no need to book, drop in.

Venue
Longdown Village Hall, Chapel Hill, Longdown, Devon EX6 7SN

Longdown is small villages outside Exeter, to the South. The Hall has a managed bar, a good sized kitchen and a large car park.

Food - Drinks
We will provide free selection of teas and Coffee, water and some snacks. Please bring something to share for Lunch.

Dinner: you can find your way to Exeter city centre, or the local pub, or the New Inn in Alphington, also there is a Sainsbury at the entrance to Exeter of the A30

The Pub in Longdown: The Lamb inn. (5min walk but also has a car park)
We suggest to Book in advance
Tel: 01392 811100
Located on main Road, EX6 7SR
Sat Lunch 12-2pm , Sat dinner : 6pm-9pm
Sun Lunch 12-2pm - Sun Dinner: closed
www.lambinnlongdown.co.uk/

Book Now, click here

        Intensive Weekend Workshop